Ровол В ® - 100 растителни капсули

Ровол В ® - 100 растителни капсули

Цена: 121,26лв.
Без ДДС: 101,05лв.
Производител:  Beljanski
Наличност:  Out Of Stock

РОВОЛ В® подпомага здравословната клетъчна регулация, особено когато хормоналната сисмета е подложена на изпитания

По време на синтеза на клетките, ДНК на здравите клетки се отваря и се затваря според необходимостта от дупликация и транскрипция. Нашата околна среда изобилства от агресивни и токсични вещества, както и от хормони, известни с това, че допринасят за някои клетки да се освободят от регулацията на организма, което може да доведе до различни смущения с отрицателно въздействие върху здравето на целия организъм.

Ровол В® осигурява селективен екстракт от кората на корените на Rauwolfia vomitoria, африкански храст, който традиционно се използва като леко слабително и действа благоприятно за поддържане на хормоналната система. Като се противопоставя на намесата, за която много вещества спомагат, Ровол В® оказва защитно действие върху клетките, като подпомага здравословното клетъчно регулиране, особено когато хормоналната система е подложена на изпитания.

Ровол В® е хранителна добавка и всяка капсула съдържа 30 мг пречистен и стрит на прах екстракт от Rauwolfia vomitoria. Нашият процес на пречистване е уникален за Нечъръл Сорс Интернешънъл, Лтд. и гарантира премахването на алкалоида резерпин.

Като хранителна добавка, вземайте до четири капсули на ден с чаша вода или както Ви е препоръчано от Вашия лекар. Не се препоръчва за употреба, ако сте на хормонално или кортикостероидно лечение.

Напишете отзив

Вашето име:
Вашият отзив:
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош            Добър

Captcha


Сходни артикули

Етикети:   хормонални, добавки, Rauwolfia vomitoria

Най-продавани