Разтвор за тяло СТАБИЛИЗИРАНА ЧЕРНОМОРСКА ЛУГА

Разтвор за тяло СТАБИЛИЗИРАНА ЧЕРНОМОРСКА ЛУГА

Цена: 3,74лв.
Без ДДС: 3,12лв.
Производител:  Sea Stars Cosmetics
Наличност:  Out Of Stock

Възможни варианти

Количество:Разтвор на стабилизирана черноморска луга с богат, важен във физиологично отношение, минерален състав (300- 350 г/л соли), микроводорасли и микрофауна типични за Поморийското и Бургаското солено езеро. Подходящ за SPA, Wellness, физиотерапевтични и фитнес центрове, спортната медицина, балнеосанаториуми, козметични студия, сауни, домашни условия. Съдържанието на биогенния елемент магнезий е доминиращо. Магнезият (съдържанието на магнезиеви соли е до 295 г/л) е изключително важен биогенен елемент, полезен за човешкия организъм, с благоприятно действие върху опорно-двигателния апарат, нервната система, косите, ноктите и др.

 

Ефект:

- Минералните вещества и микроелементите проникват в кожата през порите и оказват освежаващо, релаксиращо и тонизиращо действие на организма. Лугата действа подхранващо, омекотяващо и разкрасяващо на кожата на тялото, като я защитава срещу стареене.
- Притежава силно изразено противовъзпалително действие при асептично и бактериално възпаление;
- Минерализира тялото.Стимулира защитните реакции и регенеративните тъканни процеси в организма;
- Приложима е при лечение на ревматизъм, артрози, дископатии, радикулити, неврити, мускулни болки, спортната медицина, кожни възпаления (псориазис, акне); настинки, ларингити, фарингити , синуити; възпаления в устната кухина, парадонтоза и др.

 

Начин на употреба:

- Вани - 100-120 мл от продукта се разтварят в 80-100 л. вода с температура 37-40оС. Времетраене на процедурата 15-20 мин. След ваната тялото се изплаква с чиста вода. При хипертоници да се прилага под лекарски контрол.
- Локални ванички - 10-25 мл. от продукта се разтварят в 5-10 л. вода с температура 37-40оС. Времетраене на процедурата 15-20 мин.
- При разширени вени – студени ванички.
- Фрикции на тялото - след измиване (със сапун) тялото се обтрива с продукта, нанесен на гъбичка. Концентрацията е в зависимост от чувствителността на кожата, като максималното разреждане с вода е до 1:10. След престой от 5-10 мин. тялото се облива с вода.
- Компреси - Памучен плат, напоен с луга загрята (не се препоръчва микровълнова фурна) до 40оС. Болната става се увива двукратно или компресът се поставя по хода на засегнатия нерв. Изолира се с найлон и се завива с хавлиена кърпа и вълнен плат. Времетраене на процедурата: от 15 мин. до няколко часа; курс на лечение 12-14 процедури.
- При разширени вени – студени компреси с охладена луга.
- Жабурене и гаргара – при разреждане с вода в съотношение от 1:1 до 1:10.
- Капки в носа при разреждане с вода в съотношение 1:10.
- При пърхут разреждане с вода в съотношение 1:10.

Активна съставка:

- Стабилизирана черноморска луга

Напишете отзив

Вашето име:
Вашият отзив:
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош            Добър

Captcha


Най-продавани