Простабел ® - 100 растителни капсули

Простабел ® - 100 растителни капсули

Цена: 283,60лв.
Без ДДС: 236,33лв.
Производител:  Beljanski
Наличност:  Out Of Stock

Простабел® е уникална, патентована формула, която подпомага здравето на клетките на простатата.

В живота си всеки шести мъж в Америка е изправен пред риска да развие рак на простатата. В навечерието на 21-ви век здравето на простатата придобива още по-голямо значение. Сега, повече от всякога, за мъжете над 55 годишна възраст е важно да започнат да мислят за поддържането и/или подобряването на здравето на простатата си.

Вдъхновен пряко от 50 годишните научните изследвания на д-р Беянски в областта на биохимията и молекулярната биология, Простабел® е иновативен продукт и изцяло натурална комбинация от екстракти от Pao Pereira (Pau pereira) и Rauwolfia vomitoria, които подпомагат клетките на простатата да бъдат здрави, а това е жизнено важно за поддържането на нормалната функция на простатата.

Pao pereira подпомага естествената защитна система на тялото, като създава условия за нормално протичане на физиологичните процеси и, до известна степен, подсилва естествената способност на имунната система да премахва или неутрализира нежеланите клетки. Rauwolfia vomitoria се бори с влиянието на агресивните и токсични вещества, идващи от околната среда, и има защитно действие върху клетките, като подсилва доброто клетъчно регулиране, особено когато хормоналната система е подложена на изпитания.

Простабел® е хранителна добавка и всяка капсула от 350 мг съдържа 35% пречистен и стрит на прах екстракт от Pao pereira и 30% пречистен и стрит на прах екстракт от Rauwolfia vomitoria.

Като хранителна добавка, взимайте до 10 капсули на ден с чаша вода или както Ви е препоръчано от Вашия лекар. Не се препоръчва за употреба, ако сте на хормонално или кортикостероидно лечение.

Напишете отзив

Вашето име:
Вашият отзив:
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош            Добър

Captcha


Сходни артикули

Етикети:   за мъже, простата, добавки, Pao Pereira, Rauwolfia vomitoria

Най-продавани