Риал Билд ® - 10 ПИПЕТИ НА ЕПЕНДОРФ

Риал Билд ® - 10 ПИПЕТИ НА ЕПЕНДОРФ

Цена: 146,69лв.
Без ДДС: 122,24лв.
Производител:  Beljanski
Наличност:  Out Of Stock

РИАЛ БИЛД® (REALBUILD®)

Риал Билд® е клинично тествана формула, която помага за поддържането на броя на тромбоцитите и белите кръвни клетки.

Много вещества от околната среда имат разрушаващ ефект върху белите кръвни клетки, които играят главна роля за имунната защита.

Като биохимик, Мирко Белянски знаел, че за да се раздели, на всяка клетка й е нужен специален и специфичен „възбудител”, който да катализира процеса на клетъчно делене. Освен чрез клетъчно делене, тези РНК фрагменти няма как да бъдат произведени. Всички организми функционират по този начин.

Мирко Белянски приготвя, по селективен и специфичен начин, къси фрагменти от РНК възбудители като тези, които здравото тяло образува за нормалното клетъчно размножаване.

Те не възпрепятстват работата на останалите клетки. Те просто подпомагат имунната система на тялото в подсилването на клетките, които нормално стимулират изходните такива, а от тях се образуват белите кръвни клетки и тромбоцитите.

Мирко Белянски намира естествен начин да екстрахира стимулиращи нуклеотиди, богати на пурин от изцяло безвреден щам на Escherichia coli K-12, признат от Националния Институт по Здравеопазване [National Institute of Health (NIH)].

Всяка доза Риал Билд® съдържа 20 мг рибонуклеинов екстракт от Escherichia coli K-12.

Като хранителна добавка, приемайте съдържанието на една доза (пипета) Риал Билд® през ден или както Ви е препоръчано от Вашия лекар. Изсипете съдържанието на една доза (пипета) Риал Билд® под езика си и го оставете да се разтвори бавно.

Напишете отзив

Вашето име:
Вашият отзив:
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош            Добър

Captcha


Сходни артикули

Етикети:   имунна система, добавки

Най-продавани